https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Wijnegem

Prachtig Lentefeest nabij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lentefeest bij Wijnegem

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een lentefeest te doen plaatsvinden in de buurt van Wijnegem? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust vlakbij Wijnegem heeft alles om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique lentefeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wijnegem. Kortom, voor een fantastisch lentefeest bij Wijnegem, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Wijnegem voor chique lentefeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft lentefeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat velen de mooiste plek nabij Wijnegem en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Wijnegem ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wijnegem echt niets tekortkomen op lentefeest. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Wijnegem en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme lentefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle lentefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wijnegem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.