https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Vremde

Mooi Lentefeest bij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lentefeest bij Vremde

Op zoek naar een mooie gelegenheid om een lentefeest te doen plaatsvinden in de buurt van Vremde? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Dit verborgen pareltje vlakbij Vremde heeft alles in huis om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique lentefeest in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Vremde. Dus, voor een perfect lentefeest bij Vremde, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Vremde voor stijlvolle lentefeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent lentefeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Vremde badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Vremde noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Vremde ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw lentefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Vremde echt niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een lentefeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Vremde als het gaat over de organisatie van succesrijke lentefeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw lentefeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle lentefeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Vremde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.