https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Vilvoorde

Mooi Lentefeest bij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lentefeest bij Vilvoorde

Bent u op zoek naar een fraaie gelegenheid om een lentefeest te organiseren vlakbij Vilvoorde? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede keuze. Deze fraaie oase van rust vlakbij Vilvoorde is helemaal uitgerust om van een lentefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van lentefeesten . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een lentefeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Vilvoorde. Kort samengevat, voor een gedroomd lentefeest bij Vilvoorde, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsHet beste plekje bij Vilvoorde voor klassevolle lentefeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent lentefeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een lentefeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Vilvoorde noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Vilvoorde ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lentefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Vilvoorde en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke lentefeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw lentefeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!