https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Ter Elst

Mooi Lentefeest bij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lentefeest bij Ter Elst

Toevallig op zoek naar een fraaie plaats om een lentefeest te laten plaatsvinden bij Ter Elst? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Deze prachtplek vlakbij Ter Elst heeft alles om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai lentefeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Ter Elst. Dus, voor een gedroomd lentefeest bij Ter Elst, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Ter Elst voor chique lentefeesten

De ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Ter Elst badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Ter Elst noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Ter Elst ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ter Elst niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een lentefeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Ter Elst als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke lentefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw lentefeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique lentefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!