https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Sint-Katelijne-Waver

Mooi Lentefeest bij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lentefeest bij Sint-Katelijne-Waver

Aan het speuren naar een knappe plek om een lentefeest te doen plaatsvinden bij Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Deze prachtplek bij Sint-Katelijne-Waver heeft alles in huis om van een lentefeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van lentefeesten . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique lentefeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kort samengevat, voor een onvergetelijk lentefeest bij Sint-Katelijne-Waver, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Sint-Katelijne-Waver voor stijlvolle lentefeesten

De ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een lentefeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Sint-Katelijne-Waver en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een lentefeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Sint-Katelijne-Waver als het aankomt op het inrichten van stijlvolle lentefeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw lentefeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Sint-Katelijne-Waver staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!