https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Schoten

Mooi Lentefeest nabij Schoten

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lentefeest bij Schoten

Op zoek naar een leuke plaats om een lentefeest te laten doorgaan in de buurt van Schoten? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Deze fraaie oase van rust nabij Schoten is helemaal uitgerust om van een lentefeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een lentefeest in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Schoten. Kort gezegd, voor een gedroomd lentefeest bij Schoten, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Schoten voor chique lentefeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Schoten baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een lentefeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Schoten en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schoten ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een lentefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schoten echt niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Schoten als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke lentefeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw lentefeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schoten zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.