https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Schilde

Mooi Lentefeest nabij Schilde

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lentefeest bij Schilde

Op zoek naar een ideale zaal om een lentefeest te doen plaatsvinden bij Schilde? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Schilde is helemaal uitgerust om van een lentefeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het houden van lentefeesten . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een lentefeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Schilde. Kort samengevat, voor een fantastisch lentefeest bij Schilde, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Schilde voor klassevolle lentefeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft lentefeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Schilde badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een lentefeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Schilde noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schilde ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een lentefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw lentefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schilde niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lentefeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Schilde als het gaat over het inrichten van onvergetelijke lentefeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw lentefeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schilde staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!