https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Schelle

Prachtig Lentefeest bij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lentefeest bij Schelle

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een lentefeest te doen plaatsvinden bij Schelle? In dat geval is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Deze rustige locatie vlakbij Schelle is helemaal uitgerust om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor lentefeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique lentefeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schelle. Kortom, voor een perfect lentefeest bij Schelle, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Schelle voor chique lentefeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent lentefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schelle baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een lentefeest op wat velen de allermooiste parel nabij Schelle en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schelle ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schelle echt niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de talloze flexibele formules, de te combineren zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een lentefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Schelle en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke lentefeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw lentefeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Schelle zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.