https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Ranst

Prachtig Lentefeest bij Ranst

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lentefeest bij Ranst

Toevallig op zoek naar een knappe stek om een lentefeest te laten plaatsvinden in de buurt van Ranst? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje vlakbij Ranst heeft alles om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor lentefeesten . Het sprookjesachtige gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een lentefeest in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Ranst. Kortom, voor een onvergetelijk lentefeest bij Ranst, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Ranst voor klassevolle lentefeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Ranst badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Ranst en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ranst ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw lentefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Ranst absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lentefeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Ranst als het gaat over de organisatie van sublieme lentefeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw lentefeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle lentefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!