https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Puurs

Mooi Lentefeest nabij Puurs

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lentefeest bij Puurs

Aan het speuren naar een fraaie stek om een lentefeest te houden in de buurt van Puurs? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Puurs beschikt over alle troeven om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor lentefeesten . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een lentefeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Puurs. Kort gezegd, voor een fantastisch lentefeest bij Puurs, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Puurs voor chique lentefeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent lentefeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Puurs baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een lentefeest op wat velen de allermooiste plek nabij Puurs noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Puurs ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Puurs niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Puurs als het gaat over de organisatie van succesrijke lentefeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw lentefeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique lentefeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Puurs zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.