https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Putte

Mooi Lentefeest nabij Putte

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lentefeest bij Putte

Op zoek naar een knappe stek om een lentefeest te vieren vlakbij Putte? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Dit verborgen pareltje nabij Putte beschikt over alle troeven om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van lentefeesten . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een lentefeest in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Putte. Kort gezegd, voor een onvergetelijk lentefeest bij Putte, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Putte voor chique lentefeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft lentefeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Putte badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een lentefeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Putte en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Putte ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw lentefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Putte absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Door de vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Putte en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme lentefeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Putte zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.