https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Nijlen

Mooi Lentefeest bij Nijlen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lentefeest bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een fraaie zaal om een lentefeest te laten doorgaan vlakbij Nijlen? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Nijlen heeft alles om van een lentefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn heel geschikt voor lentefeesten . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lentefeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Nijlen. Kortom, voor een gedroomd lentefeest bij Nijlen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Nijlen voor klassevolle lentefeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft lentefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Nijlen badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat velen de mooiste parel nabij Nijlen noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Nijlen ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw lentefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Nijlen niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Nijlen en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke lentefeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die nodig is om van uw lentefeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique lentefeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Nijlen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!