https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Niel

Prachtig Lentefeest nabij Niel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lentefeest bij Niel

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid om een lentefeest te vieren nabij Niel? Dan is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Niel heeft alles om van een lentefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een lentefeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Niel. Kortom, voor een op en top perfect lentefeest bij Niel, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Niel voor chique lentefeesten

Onze ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Niel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een lentefeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Niel en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Niel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Niel niets tekortkomen op lentefeest. Door de talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Niel als het gaat over de organisatie van succesrijke lentefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Niel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!