https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Millegem

Prachtig Lentefeest bij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lentefeest bij Millegem

Bent u op zoek naar een geschikte gelegenheid om een lentefeest te laten plaatsvinden in de buurt van Millegem? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede tip. Dit verborgen pareltje gelegen bij Millegem heeft alles om van een lentefeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lentefeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Millegem. Kort gezegd, voor een gedroomd lentefeest bij Millegem, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Millegem voor stijlvolle lentefeesten

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Millegem badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een lentefeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Millegem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Millegem ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Millegem absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Millegem als het aankomt op het inrichten van sublieme lentefeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw lentefeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Millegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.