https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Melkouwen

Prachtig Lentefeest nabij Melkouwen

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lentefeest bij Melkouwen

Bent u op zoek naar een fraaie plek om een lentefeest te laten doorgaan bij Melkouwen? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Deze fraaie oase van rust nabij Melkouwen beschikt over alle troeven om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lentefeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Melkouwen. Kort samengevat, voor een gedroomd lentefeest bij Melkouwen, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Melkouwen voor chique lentefeesten

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent lentefeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een lentefeest op wat velen de mooiste parel nabij Melkouwen en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Melkouwen ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Melkouwen echt niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Melkouwen en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle lentefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw lentefeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique lentefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Melkouwen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.