https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Lint

Mooi Lentefeest nabij Lint

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lentefeest bij Lint

Bent u op zoek naar een fraaie zaal om een lentefeest te laten plaatsvinden nabij Lint? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte tip. Deze rustige locatie gelegen bij Lint heeft alles in huis om van een lentefeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een lentefeest in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Lint. Kort samengevat, voor een perfect lentefeest bij Lint, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Lint voor chique lentefeesten

De ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent lentefeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Lint baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een lentefeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Lint noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Lint ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk lentefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lint niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij onze talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lentefeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Lint als het aankomt op het organiseren van stijlvolle lentefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle lentefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lint staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!