https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Lier

Mooi Lentefeest nabij Lier

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lentefeest bij Lier

Op zoek naar een fraaie plek om een lentefeest te vieren in de buurt van Lier? Dan is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede optie. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Lier heeft alles in huis om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn helemaal geschikt voor lentefeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai lentefeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Lier. Kortom, voor een onvergetelijk lentefeest bij Lier, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Lier voor stijlvolle lentefeesten

De ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent lentefeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Lier badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat velen de mooiste parel nabij Lier noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lier ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw lentefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Lier echt niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Lier en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke lentefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw lentefeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lier zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.