https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Kruibeke

Prachtig Lentefeest nabij Kruibeke

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lentefeest bij Kruibeke

Bent u op zoek naar een fraaie zaal om een lentefeest te doen plaatsvinden vlakbij Kruibeke? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje nabij Kruibeke heeft alles om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het houden van lentefeesten . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique lentefeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Kruibeke. Kortom, voor een onvergetelijk lentefeest bij Kruibeke, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Kruibeke voor stijlvolle lentefeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent lentefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Kruibeke baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat velen de allermooiste plek nabij Kruibeke en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kruibeke ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke echt niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lentefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Kruibeke als het aankomt op het organiseren van succesrijke lentefeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw lentefeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kruibeke staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.