https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Koningshooikt

Mooi Lentefeest bij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lentefeest bij Koningshooikt

Toevallig op zoek naar een fraaie zaal om een lentefeest te doen plaatsvinden in de buurt van Koningshooikt? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Koningshooikt heeft alles om van een lentefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een lentefeest in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Koningshooikt. Kort gezegd, voor een fantastisch lentefeest bij Koningshooikt, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Koningshooikt voor chique lentefeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft lentefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat velen de allermooiste parel nabij Koningshooikt noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Koningshooikt ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een lentefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt echt niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Koningshooikt als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke lentefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die van grote waarde is om van uw lentefeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique lentefeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!