https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Hovorst

Prachtig Lentefeest nabij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lentefeest bij Hovorst

Op zoek naar een knappe zaal om een lentefeest te houden in de buurt van Hovorst? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Hovorst heeft alles in huis om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique lentefeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Hovorst. Kort gezegd, voor een onvergetelijk lentefeest bij Hovorst, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Hovorst voor stijlvolle lentefeesten

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent lentefeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Hovorst baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een lentefeest op wat velen de allermooiste parel nabij Hovorst en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hovorst ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw lentefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hovorst absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Hovorst en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke lentefeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw lentefeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Hovorst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!