https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Edegem

Mooi Lentefeest bij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lentefeest bij Edegem

Bent u op zoek naar een mooie zaal om een lentefeest te laten plaatsvinden vlakbij Edegem? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze fraaie oase van rust bij Edegem heeft alles in huis om van een lentefeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het houden van lentefeesten . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lentefeest in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Edegem. Dus, voor een onvergetelijk lentefeest bij Edegem, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Edegem voor klassevolle lentefeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent lentefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Edegem baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een lentefeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Edegem noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Edegem ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw lentefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Edegem niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een lentefeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Edegem en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme lentefeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw lentefeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Edegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!