https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Diegem

Prachtig Lentefeest nabij Diegem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lentefeest bij Diegem

Op zoek naar een ideale zaal om een lentefeest te doen plaatsvinden in de buurt van Diegem? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Dit mooie, rustige oord vlakbij Diegem heeft alles om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn prima geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lentefeest in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Diegem. Kort samengevat, voor een perfect lentefeest bij Diegem, één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje bij Diegem voor chique lentefeesten

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent lentefeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Diegem badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een lentefeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Diegem noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Diegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw lentefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Diegem niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de vele flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lentefeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Diegem en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme lentefeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw lentefeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Diegem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.