https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Deurne

Prachtig Lentefeest bij Deurne

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lentefeest bij Deurne

Bent u op zoek naar een geschikte zaal om een lentefeest te doen plaatsvinden bij Deurne? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede optie. Dit mooie, rustige oord vlakbij Deurne is helemaal uitgerust om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique lentefeest in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Deurne. Kort samengevat, voor een gedroomd lentefeest bij Deurne, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Deurne voor klassevolle lentefeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent lentefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Deurne baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een lentefeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Deurne noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Deurne ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Deurne en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke lentefeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw lentefeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique lentefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Deurne staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!