https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Brussel

Prachtig Lentefeest nabij Brussel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lentefeest bij Brussel

Bent u op zoek naar een fraaie plek om een lentefeest te houden vlakbij Brussel? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze prachtplek vlakbij Brussel is helemaal uitgerust om van een lentefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn prima geschikt voor lentefeesten . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai lentefeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Brussel. Kort gezegd, voor een onvergetelijk lentefeest bij Brussel, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje nabij Brussel voor klassevolle lentefeesten

Onze ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft lentefeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Brussel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een lentefeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Brussel en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Brussel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel echt niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Brussel als het aankomt op de organisatie van sublieme lentefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique lentefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.