https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Boom

Prachtig Lentefeest bij Boom

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lentefeest bij Boom

Op zoek naar een geschikte plek om een lentefeest te laten doorgaan nabij Boom? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Deze prachtplek gelegen bij Boom is helemaal uitgerust om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor lentefeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai lentefeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Boom. Dus, voor een onvergetelijk lentefeest bij Boom, één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Boom voor klassevolle lentefeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft lentefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Boom baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een lentefeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Boom noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boom ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Boom absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Boom en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme lentefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boom zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!