https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Boechout

Prachtig Lentefeest bij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lentefeest bij Boechout

Op zoek naar een geschikte plek om een lentefeest te doen plaatsvinden in de buurt van Boechout? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte uitkomst. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Boechout heeft alles om van een lentefeest een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor het houden van lentefeesten . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique lentefeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Boechout. Kortom, voor een gedroomd lentefeest bij Boechout, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Boechout voor chique lentefeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent lentefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Boechout baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een lentefeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Boechout en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Boechout ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een lentefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw lentefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Boechout absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Boechout en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme lentefeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw lentefeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique lentefeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Boechout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.