https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Berlaar

Prachtig Lentefeest nabij Berlaar

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lentefeest bij Berlaar

Bent u op zoek naar een leuke zaal om een lentefeest te houden in de buurt van Berlaar? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Dit mooie, rustige oord vlakbij Berlaar is helemaal uitgerust om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique lentefeest in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Berlaar. Kortom, voor een perfect lentefeest bij Berlaar, één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Berlaar voor klassevolle lentefeesten

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent lentefeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Berlaar baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Berlaar en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Berlaar ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Berlaar absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan de vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Berlaar en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle lentefeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Berlaar staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.