https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Beerzel

Prachtig Lentefeest bij Beerzel

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lentefeest bij Beerzel

Aan het speuren naar een knappe zaal om een lentefeest te organiseren bij Beerzel? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze prachtplek in de buurt van Beerzel heeft alles in huis om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn helemaal geschikt voor lentefeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique lentefeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Beerzel. Dus, voor een onvergetelijk lentefeest bij Beerzel, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Beerzel voor chique lentefeesten

De ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Beerzel badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een lentefeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Beerzel noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Beerzel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk lentefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Beerzel echt niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij onze talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een lentefeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Beerzel als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke lentefeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique lentefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Beerzel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.