https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Antwerpen

Mooi Lentefeest nabij Antwerpen

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lentefeest bij Antwerpen

Toevallig op zoek naar een ideale plek om een lentefeest te doen plaatsvinden bij Antwerpen? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Antwerpen heeft alles om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn prima geschikt voor het houden van lentefeesten . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique lentefeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Antwerpen. Dus, voor een fantastisch lentefeest bij Antwerpen, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Antwerpen voor stijlvolle lentefeesten

De uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft lentefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een lentefeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Antwerpen noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Antwerpen ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een lentefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw lentefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lentefeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Antwerpen en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme lentefeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw lentefeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Antwerpen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!