https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Zaventem

Mooi Jubileum bij Zaventem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een jubileum bij Zaventem

Bent u op zoek naar een mooie gelegenheid om een jubileum te vieren nabij Zaventem? In dat geval is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Deze rustige locatie nabij Zaventem is helemaal uitgerust om van een jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van jubilea . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai jubileum in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Zaventem. Kortom, voor een gedroomd jubileum bij Zaventem, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Zaventem voor chique jubilea

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft jubileum nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Zaventem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de mooiste plek nabij Zaventem en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Zaventem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk jubileum perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw jubileum -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Zaventem echt niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan onze vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Zaventem als het gaat over het organiseren van sublieme jubilea . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw jubileum een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle jubilea

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Zaventem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!