https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Zandhoven

Mooi Jubileum nabij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een jubileum bij Zandhoven

Bent u op zoek naar een ideale gelegenheid om een jubileum te houden nabij Zandhoven? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Deze rustige locatie nabij Zandhoven heeft alles in huis om van een jubileum een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor jubilea . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een jubileum in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Zandhoven. Kort samengevat, voor een onvergetelijk jubileum bij Zandhoven, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Zandhoven voor stijlvolle jubilea

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent jubileum nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Zandhoven en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Zandhoven ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw jubileum -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Zandhoven absoluut niets tekortkomen op jubileum. Door de vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Zandhoven als het aankomt op de organisatie van stijlvolle jubilea . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw jubileum een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Zandhoven zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een jubileum in de buurt van Zandhoven? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk event! Verken onze site.