https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Wommelgem

Mooi Jubileum bij Wommelgem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een jubileum bij Wommelgem

Op zoek naar een leuke gelegenheid om een jubileum te doen plaatsvinden nabij Wommelgem? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Dit verborgen pareltje nabij Wommelgem heeft alles in huis om van een jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor jubilea . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai jubileum in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Wommelgem. Kortom, voor een op en top perfect jubileum bij Wommelgem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Wommelgem voor stijlvolle jubilea

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft jubileum nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Wommelgem en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wommelgem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wommelgem niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Wommelgem als het gaat over de organisatie van stijlvolle jubilea . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw jubileum een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Wommelgem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een jubileum in de buurt van Wommelgem? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk evenement! Verken onze site.