https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Wijnegem

Prachtig Jubileum nabij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een jubileum bij Wijnegem

Toevallig op zoek naar een leuke plek om een jubileum te vieren vlakbij Wijnegem? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Deze rustige locatie vlakbij Wijnegem beschikt over alle troeven om van een jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van jubilea . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique jubileum in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Wijnegem. Kort samengevat, voor een gedroomd jubileum bij Wijnegem, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Wijnegem voor chique jubilea

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent jubileum nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Wijnegem noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wijnegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw jubileum -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wijnegem absoluut niets tekortkomen op jubileum. Door onze vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Wijnegem als het aankomt op de organisatie van stijlvolle jubilea . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een jubileum dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een jubileum bij Wijnegem? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.