https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Wiekevorst

Mooi Jubileum nabij Wiekevorst

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een jubileum bij Wiekevorst

Op zoek naar een knappe plek om een jubileum te organiseren nabij Wiekevorst? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Dit verborgen pareltje vlakbij Wiekevorst beschikt over alle troeven om van een jubileum een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van jubilea . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique jubileum in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Wiekevorst. Kort gezegd, voor een gedroomd jubileum bij Wiekevorst, één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Wiekevorst voor stijlvolle jubilea

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft jubileum nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Wiekevorst en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wiekevorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk jubileum helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wiekevorst niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Wiekevorst en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke jubilea . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw jubileum een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle jubilea

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een jubileum bij Wiekevorst? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.