https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Ter Elst

Prachtig Jubileum nabij Ter Elst

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een jubileum bij Ter Elst

Bent u op zoek naar een knappe gelegenheid om een jubileum te laten doorgaan vlakbij Ter Elst? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede tip. Dit verborgen pareltje in de buurt van Ter Elst heeft alles om van een jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor jubilea . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique jubileum in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Ter Elst. Dus, voor een onvergetelijk jubileum bij Ter Elst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Ter Elst voor stijlvolle jubilea

Onze uitgestrekte tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft jubileum nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een jubileum op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Ter Elst noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Ter Elst ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst absoluut niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Ter Elst en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme jubilea . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw jubileum een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een jubileum in de buurt van Ter Elst? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.