https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Sint-Katelijne-Waver

Prachtig Jubileum bij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een jubileum bij Sint-Katelijne-Waver

Aan het speuren naar een fraaie gelegenheid om een jubileum te doen plaatsvinden in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Dit verborgen pareltje vlakbij Sint-Katelijne-Waver is helemaal uitgerust om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van jubilea . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique jubileum in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kort samengevat, voor een fantastisch jubileum bij Sint-Katelijne-Waver, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Sint-Katelijne-Waver voor chique jubilea

De ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft jubileum nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Sint-Katelijne-Waver baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een jubileum op wat velen de mooiste plek in de buurt van Sint-Katelijne-Waver noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een jubileum helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw jubileum -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Sint-Katelijne-Waver als het gaat over het organiseren van onvergetelijke jubilea . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw jubileum een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Sint-Katelijne-Waver zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een jubileum in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk evenement! Verken onze site.