https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Schoten

Prachtig Jubileum nabij Schoten

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een jubileum bij Schoten

Bent u op zoek naar een knappe gelegenheid om een jubileum te doen plaatsvinden vlakbij Schoten? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Schoten heeft alles in huis om van een jubileum een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het houden van jubilea . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een jubileum in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schoten. Kortom, voor een op en top perfect jubileum bij Schoten, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Schoten voor klassevolle jubilea

Onze ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent jubileum nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Schoten baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een jubileum op wat velen de mooiste plek in de buurt van Schoten noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schoten ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een jubileum perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schoten echt niets tekortkomen op jubileum. Door onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Schoten als het aankomt op de organisatie van stijlvolle jubilea . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle jubilea

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Schoten staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een jubileum bij Schoten? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.