https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Schelle

Mooi Jubileum bij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een jubileum bij Schelle

Toevallig op zoek naar een knappe plek om een jubileum te vieren bij Schelle? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Deze prachtplek gelegen bij Schelle beschikt over alle troeven om van een jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het houden van jubilea . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai jubileum in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schelle. Kort gezegd, voor een gedroomd jubileum bij Schelle, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Schelle voor klassevolle jubilea

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent jubileum nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schelle badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de mooiste plek nabij Schelle noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schelle ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk jubileum helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw jubileum -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Schelle echt niets tekortkomen op jubileum. Door onze talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Schelle en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke jubilea . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw jubileum een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Schelle zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een jubileum bij Schelle? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.