https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Ranst

Mooi Jubileum bij Ranst

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een jubileum bij Ranst

Bent u op zoek naar een knappe gelegenheid om een jubileum te vieren vlakbij Ranst? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte tip. Deze prachtplek gelegen bij Ranst heeft alles om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van jubilea . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Ranst. Kort gezegd, voor een gedroomd jubileum bij Ranst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Ranst voor klassevolle jubilea

Onze ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft jubileum nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Ranst badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de mooiste plek in de buurt van Ranst noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Ranst ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een jubileum perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst echt niets tekortkomen op jubileum. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Ranst en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle jubilea . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw jubileum een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een jubileum bij Ranst? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Verken onze site.