https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Puurs

Prachtig Jubileum bij Puurs

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een jubileum bij Puurs

Toevallig op zoek naar een mooie plaats om een jubileum te vieren vlakbij Puurs? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante optie. Dit verborgen pareltje gelegen bij Puurs beschikt over alle troeven om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor het houden van jubilea . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai jubileum in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Puurs. Kortom, voor een perfect jubileum bij Puurs, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Puurs voor stijlvolle jubilea

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent jubileum nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Puurs badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een jubileum op wat velen de mooiste parel in de buurt van Puurs noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Puurs ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Puurs absoluut niets tekortkomen op jubileum. Dankzij de talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een jubileum op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Puurs en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme jubilea . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een jubileum bij Puurs? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk event! Kijk op onze site.