https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Putte

Prachtig Jubileum bij Putte

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een jubileum bij Putte

Aan het speuren naar een knappe gelegenheid om een jubileum te organiseren vlakbij Putte? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Putte is helemaal uitgerust om van een jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het houden van jubilea . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai jubileum in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Putte. Dus, voor een gedroomd jubileum bij Putte, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Putte voor klassevolle jubilea

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft jubileum nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Putte baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de allermooiste parel nabij Putte noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Putte ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Putte niets tekortkomen op jubileum. Dankzij de talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Putte als het gaat over de organisatie van succesrijke jubilea . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw jubileum een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle jubilea

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Putte zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een jubileum in de buurt van Putte? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.