https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Nijlen

Mooi Jubileum nabij Nijlen

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een jubileum bij Nijlen

Op zoek naar een fraaie zaal om een jubileum te doen plaatsvinden bij Nijlen? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust nabij Nijlen beschikt over alle troeven om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van jubilea . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai jubileum in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Nijlen. Kort samengevat, voor een perfect jubileum bij Nijlen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Nijlen voor stijlvolle jubilea

Onze immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent jubileum nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Nijlen badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de mooiste plek nabij Nijlen noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Nijlen ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Nijlen echt niets tekortkomen op jubileum. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Nijlen en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme jubilea . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw jubileum een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Nijlen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een jubileum in de buurt van Nijlen? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk evenement! Verken onze site.