https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Niel

Prachtig Jubileum nabij Niel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een jubileum bij Niel

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een jubileum te houden bij Niel? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Dit mooie, rustige oord vlakbij Niel heeft alles om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van jubilea . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een jubileum in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Niel. Kort gezegd, voor een gedroomd jubileum bij Niel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Niel voor stijlvolle jubilea

De immense tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft jubileum nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Niel badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een jubileum op wat velen de mooiste plek nabij Niel en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Niel ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk jubileum perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw jubileum -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Niel echt niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Niel en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme jubilea . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw jubileum een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een jubileum dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Niel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een jubileum in de buurt van Niel? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.