https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Millegem

Prachtig Jubileum nabij Millegem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Millegem

Bent u op zoek naar een fraaie stek om een jubileum te doen plaatsvinden nabij Millegem? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Dit mooie, rustige oord bij Millegem heeft alles in huis om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor jubilea . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique jubileum in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Millegem. Kort gezegd, voor een onvergetelijk jubileum bij Millegem, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Millegem voor stijlvolle jubilea

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent jubileum nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Millegem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Millegem en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Millegem ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een jubileum op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Millegem als het gaat over het inrichten van onvergetelijke jubilea . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die nodig is om van uw jubileum een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle jubilea

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een jubileum in de buurt van Millegem? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.