https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Melkouwen

Mooi Jubileum bij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Melkouwen

Bent u op zoek naar een ideale plaats om een jubileum te houden nabij Melkouwen? Dan is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Melkouwen beschikt over alle troeven om van een jubileum een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn prima geschikt voor jubilea . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai jubileum in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Melkouwen. Kort samengevat, voor een onvergetelijk jubileum bij Melkouwen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Melkouwen voor stijlvolle jubilea

De ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft jubileum nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat veel mensen de mooiste parel nabij Melkouwen en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Melkouwen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw jubileum -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Melkouwen echt niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een jubileum helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Melkouwen als het gaat over de organisatie van sublieme jubilea . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw jubileum een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique jubilea

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Melkouwen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een jubileum bij Melkouwen? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.