https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Lier

Mooi Jubileum nabij Lier

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Lier

Aan het speuren naar een leuke plaats om een jubileum te houden bij Lier? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Deze prachtplek bij Lier beschikt over alle troeven om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor jubilea . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een jubileum in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Lier. Dus, voor een fantastisch jubileum bij Lier, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Lier voor klassevolle jubilea

De ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft jubileum nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Lier badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Lier noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lier ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk jubileum perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lier echt niets tekortkomen op jubileum. Door onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een jubileum op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Lier als het aankomt op het inrichten van succesrijke jubilea . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw jubileum een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Lier zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een jubileum in de buurt van Lier? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.