https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Kruibeke

Prachtig Jubileum bij Kruibeke

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Kruibeke

Aan het speuren naar een knappe gelegenheid om een jubileum te laten plaatsvinden in de buurt van Kruibeke? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede tip. Dit mooie, rustige oord bij Kruibeke heeft alles in huis om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van jubilea . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique jubileum in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Kruibeke. Kortom, voor een fantastisch jubileum bij Kruibeke, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Kruibeke voor klassevolle jubilea

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent jubileum nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de mooiste parel nabij Kruibeke noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Kruibeke ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een jubileum perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kruibeke absoluut niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een jubileum helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Kruibeke en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke jubilea . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een jubileum bij Kruibeke? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.