https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Kontich

Mooi Jubileum nabij Kontich

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een jubileum bij Kontich

Op zoek naar een leuke zaal om een jubileum te doen plaatsvinden in de buurt van Kontich? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Dit mooie, rustige oord vlakbij Kontich heeft alles in huis om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor jubilea . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique jubileum in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Kontich. Kort gezegd, voor een perfect jubileum bij Kontich, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Kontich voor klassevolle jubilea

De immense tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent jubileum nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Kontich badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een jubileum op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Kontich en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kontich ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een jubileum helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Kontich echt niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Kontich als het gaat over het inrichten van sublieme jubilea . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw jubileum een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Kontich zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een jubileum bij Kontich? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.