https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Koningshooikt

Prachtig Jubileum bij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Koningshooikt

Bent u op zoek naar een fraaie zaal om een jubileum te laten plaatsvinden in de buurt van Koningshooikt? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede optie. Dit verborgen pareltje vlakbij Koningshooikt heeft alles om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het houden van jubilea . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique jubileum in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Koningshooikt. Kortom, voor een perfect jubileum bij Koningshooikt, één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Koningshooikt voor stijlvolle jubilea

Onze ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft jubileum nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de mooiste parel nabij Koningshooikt en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt echt niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan de vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Koningshooikt en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke jubilea . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw jubileum een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique jubilea

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een jubileum bij Koningshooikt? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.