https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Hovorst

Mooi Jubileum nabij Hovorst

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een jubileum bij Hovorst

Bent u op zoek naar een ideale stek om een jubileum te doen plaatsvinden bij Hovorst? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Hovorst is helemaal uitgerust om van een jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor jubilea . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hovorst. Dus, voor een onvergetelijk jubileum bij Hovorst, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Hovorst voor chique jubilea

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent jubileum nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Hovorst baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Hovorst en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hovorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw jubileum -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hovorst echt niets tekortkomen op jubileum. Door onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Hovorst en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle jubilea . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw jubileum een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle jubilea

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Hovorst staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een jubileum in de buurt van Hovorst? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.